top of page
Zoeken
  • niels4520

Jouw aanpassingsvermogen is een sleutel tot succes in 2023!


Het nieuwe jaar komt je af en velen van ons maken goede voornemens om onszelf te verbeteren en te ontwikkelen. Een van de belangrijkste vaardigheden om te ontwikkelen is jouw aanpassingsvermogen, omdat dit je helpt om te overleven en te excelleren in een steeds veranderende wereld. Het is daarom een goed idee om je aanpassingsvermogen te meten via het assessment van AQai als een van je goede voornemens voor 2023.


Het meten van je aanpassingsvermogen kan je helpen om beter te begrijpen hoe je reageert op veranderingen en hoe je je aanpast aan nieuwe situaties. Dit kan je in staat stellen om beter voorbereid te zijn op allerlei toekomstige uitdagingen en om beter te reageren op veranderingen op het werk of in je persoonlijke leven.


Bovendien kan het nemen van ons assessment je helpen om specifieke gebieden te identificeren waarop je je aanpassingsvermogen kunt verbeteren. Dit kan je in staat stellen om gerichte stappen te zetten om je aanpassingsvermogen te versterken en om beter te presteren in veranderende omstandigheden.


Goed voor je carrière!

Voor werkgevers, en dus ook voor jouw carrière, is het belangrijk om te weten dat een werknemer een hoog aanpassingsvermogen heeft, omdat dit kan duiden op een aantal belangrijke vaardigheden en kenmerken die belangrijk zijn om uit te blinken op het werk. Hier zijn een paar belangrijke redenen waarom het voor werkgevers belangrijk is om te weten dat jij een hoog aanpassingsvermogen hebt:

  1. Het kan duiden op een hoge werkethiek: Werknemers met een hoog aanpassingsvermogen zijn vaak gemotiveerd en betrokken bij hun werk, en zullen zich inspannen om te slagen in veranderende omstandigheden.

  2. Het kan duiden op probleemoplossend vermogen: Werknemers met een hoog aanpassingsvermogen zijn vaak in staat om creatief te denken en om problemen op te lossen, wat essentieel is om te overleven in een steeds veranderende werkomgeving.

  3. Het kan duiden op een hoge stressbestendigheid: Werknemers met een hoog aanpassingsvermogen zijn vaak in staat om goed om te gaan met stress en om te blijven presteren onder druk. Dit kan belangrijk zijn voor werkgevers die op zoek zijn naar werknemers die in staat zijn om te schitteren in veeleisende omgevingen.

  4. Het kan duiden op een hoog vermogen om te leren: Werknemers met een hoog aanpassingsvermogen zijn vaak in staat om snel nieuwe dingen te leren en zich aan te passen aan nieuwe situaties.


Laat één van jouw goede voornemens voor 2023 tenminste zijn om een AQ-assessment (AQ=Adaptability Quotient) te doen! Bereid je voor op de toekomst. Wil je een AQ-assessment doen? Of wil je eerst wat meer weten? Klik dan op de knop hieronder.32 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page