top of page
Client 2

HOE MEET JE AQ?

Het assessment

Een assessment als geen ander!

Meet het aanpassingsvermogen van werknemers, kandidaten, managers en hele teams op een unieke en boeiende manier.

Wij zijn een officiële partner van AQai. AQai is de maker van het assessment. Gebaseerd op academisch en organisatorisch onderzoek in meer dan 100 wetenschappelijke publicaties. Samen met samenwerkingsverbanden in academische, zakelijke en wetenschappelijke gebieden, hebben zij het assessment ontworpen in lijn met best-in-class psychometrische en analytische principes.

Met AQai bieden wij elke deelnemer een gepersonaliseerde, interactieve en boeiende ervaring. In 30 minuten kan online het assessment worden gedaan samen met Aida, de interactieve chat bot. Een interactieve en boeiende gesprekservaring! Het AQ assessment kan in verschillende talen worden afgenomen. ENGELS, FRANS, SPAANS, ITALIAANS. Wij werken aan een Nederlandse versie.

AQme

Individuele inzichten in aanpassingsvermogen volgens 15 dimensies.

  • Competenties: Wie past zich aan en waarom?

  • Persoonlijkheid: Hoe en in welke mate past iemand zich aan?

  • Omgeving: Wanneer past iemand zich aan?

Duur afname assessment: 25 – 30 minuten.

Deelnemers krijgen direct na afronding van het assessment hun eigen persoonlijke AQ rapport. Wanneer er ook een online consult wordt besteld dan nemen same het AQ rapport door en signaleren waar de verbeterpunten zijn en hoe die aangepakt kunnen worden. 

 

AQTeam

Wij kunnen ook de AQ score van een  team en een hele organisatie inzichtelijk maken, om daarna gezamenlijk het aanpassingsvermogen een boost te geven. AQme data van de teamleden worden gegroepeerd en geanalyseerd en resulteren in unieke inzichten in het collectieve AQ van jouw team en organisatie. Na analyse van de uitslag kunnen wij een actieplan opstellen zodat wij het totale aanpassingsvermogen van het team kunnen vergroten.

ADAPTABILITY QUOTIENT

De 15 sub-dimensies die gemeten worden

Adoptic chart .png
bottom of page