top of page
Brain muscle.jpg

HOE VERBETER JE JE AQ?

AQ is net een spier

Om iets te kunnen verbeteren moet je het wel eerst meten!

Na afronding van het assessment ontvang je direct jouw AQ rapport. Wanneer je ook een consult hebt besteld dan nemen wij contact op om een online consult in te plannen (max 1 uur). Wij nemen dan gezamenlijk het rapport door en stellen een actieplan op om jouw aanpassingsvermogen te vergroten.
 

Wij nemen de 3 hoofd dimensies door met alle 15 subdimensies.

AQ Vermogen

​Er zijn vijf sleutelfactoren die het aanpassingsvermogen op het werk voorspellen of stimuleren. Het vermogen om zaken af te leren is het belangrijkst, maar 65% heeft een laag of gemiddeld niveau. Andere factoren zijn doorzettingsvermogen, veerkracht, mindset en mentale flexibiliteit.

 

AQ Karakter

Bijna de helft van alle mensen zijn gemotiveerd om mislukking te voorkomen. Mensen die proactief zijn, zijn het best in verandering. Andere factoren zijn jouw emotioneel bereik, intra/extraversie voorkeur, hoop, en denkstijl.

 

AQ Omgeving

Bijna de helft van alle mensen hebben geen positieve ervaringen op de werkplek. Zelfs iemand met een groot aanpassingsvermogen en een meegaande persoonlijkheid kun je het moeilijk hebben als de omgeving een negatieve invloed heeft op het aanpassingsvermogen.

Jouw AQ-rapport laat zien hoe je je score actief kunt verbeteren met een hele reeks oefeningen, activiteiten, korte online lessen die je kunt volgen, video's, podcasts en boeken om te lezen. Maar wij helpen je ook graag persoonlijk je score te verbeteren met raad en daad!

bottom of page