top of page

AQ voor jou

Het beste halen uit je leven en je werk betekent jezelf uitdagen en groeien als persoon. Je bewust worden van jouw vaardigheden en kennis, leren van fouten, nieuwe gewoonten ontwikkelen, en aanpassen bij veranderingen. Daarom is het zo belangrijk om je aanpassing coëfficiënt te verhogen, je zogenaamde AQ. Met jouw persoonlijke AQ-score ontdek je waar je je verbeterpunten zijn en daardoor kun je ook gericht aan je aanpassingsvermogen werken.

Aanpassingsvermogen is van cruciaal belang, omdat wij in een tijd van voortdurende verandering leven. Bijna alle organisaties zijn op zoek naar flexibele, leergierige, mensen die ook goeie communicatievaardigheden hebben. Het is opvallend hoe vaak je nu in personeelsadvertenties ook ‘een hoog aanpassingsvermogen’ ziet.  

In de toekomst zal aanpassingsvermogen absoluut centraal komen te staan voor bijna elke functie. Dat komt omdat alle organisaties te maken hebben met snel veranderende omstandigheden waarin ook zij moeten overleven en opereren. Zij willen ook alleen investeren in medewerkers die ook mee kunnen.

Het AQ assessment kan in verschillende talen worden afgenomen. ENGELS, FRANS, SPAANS, ITALIAANS. Wij werken aan een Nederlandse versie.

Video The magic key to abundance!

bottom of page